torstai 27. helmikuuta 2014


Kotiseutua kehittämään


Peräseinäjoen keskustan ja lähialueen asukkaiden postilaatikoihin tipahtaa näinä päivinä kysely, jossa kartoitetaan asuinympäristöä koskevia kehittämisajatuksia ja toiveita. Asialla ovat Peräseinäjoen Yrittäjät ry ja Kaupungin osakeskusten aktivointihanke, jotka haluavat selvittää, mitkä asiat ovat Peräseinäjoella hyvin, ja mitkä kaipaavat parantamista lähitulevaisuudessa ja pidemmällä tähtäimellä.

Yksi kyselyn päätavoitteista on tutkia, kuinka tarpeelliseksi paikalliset asukkaat kokevat keskustan asukasyhdistyksen perustamisen, ja millaista toimintaa tulevalta yhdistykseltä mahdollisesti toivotaan.

Kyselyn vastauksia hyödynnetään osaltaan myös alueen kehittämissuunnitelman laadinnassa, joten toivomuksena on, että mahdollisimman moni kysely palautetaan, ja arvokas tieto saadaan näin tallennettua.

Palautuspisteet sijaitsevat Terästalolla (2. krs), apteekissa, RM-keskuksessa, K-Market Viljamissa ja Farkkutuotteessa. Vastaukset voi toimittaa myös sähköpostitse aktivointihankkeen vetäjälle Eija Niemistölle eija.niemisto@seinajoki.fi.

Lisäämällä kyselyn loppuun yhteystietosi ja puhelinnumerosi osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan. Voit halutessasi vastata myös nimettömänä.

Kyselyjen viimeinen palautuspäivä on 14.3. Kehittämistoiveista ja -ideoista tiedotetaan huhtikuussa järjestettävässä, kaikille avoimessa iltatilaisuudessa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti