maanantai 3. helmikuuta 2014

Snowfestin ohjelma täydentyi

Peräseinäjoen Kalajärven virkistysalueella 14.-16.2. järjestettävän Snowfestin ohjelmaan on tullut lisäyksiä ja muutoksia.
Snowfest on koko perheen riemukas talvirieha.

Vesiliukumäkeä ei viritelty kuntoon vielä tämän vuoden tapahtumaan, mutta päivän tarjontaan liitettiin mukaan urheilullista kisailua ja koirien kauneuskilpailut.
Leikkimielinen ”potkukelkka-ampumahiihtoviesti” käynnistyy lauantaina puolilta päivin. Lajissa kilpaillaan potkukelkkaillen ja tikkaa heitellen ampumahiihdon sääntöjä mukaillen.  Mukaan voi ilmoittautua paikan päällä kolmen hengen joukkueina. Parhaiten menestyneet kokoonpanot palkitaan.
Lauantaina kello 14. alkaen kisailuvuoron saavat lemmikit. Kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille avoimessa Kalajärven prinssi ja prinsessa -näyttelyssä haetaan komeinta urosta ja söpöintä narttua. Lakeuden Karvakorvat ry:n toteuttamaan kilpaan voi ilmoittautua paikan päällä kahden euron osallistumismaksulla. Prinssien ja prinsessojen parhaimmisto palkitaan.

Mikäli keli suosii, liitovarjonharrastajat saapuvat esittelemään toimintaansa joko lauantaina tai sunnuntaina. Paikalle hurauttaa sunnuntaina myös poliisikelkka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti