maanantai 20. lokakuuta 2014


Peräseinäjoen uusi nettisivusto on avattu

Kaupungin osakeskusten aktivointihanke on tuottanut Peräseinäjoelle uudet nettisivut, jotka palvelevat sekä Peräseinäjoella asuvia että alueen asioista kiinnostuneita ihmisiä.
Sivustolta löytyvät muun muassa asumiseen, ostoksiin ja palveluihin sekä vapaa-aikaan liittyvät kohteet ja yhteystiedot. Sivuilta pääsee tarkastelemaan alueiden tonttitarjontaa, ja yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus jättää oma, ilmainen asumiseen liittyvä osto-, myynti tai vuokrausilmoituksensa. Sivut toimivat myös ajankohtaisena foorumina tapahtumanjärjestäjille, sillä tilaisuuksista voi ilmoittaa etusivun tapahtumakalenterissa. Sivuston kautta voi jättää myös kehittämisideoita ja palautetta eteenpäin vietäviksi. Sivustolla olevat kyläosiot täydentyvät valmiiksi tulevina kuukausina.
Sivuston on toteuttanut seinäjokelainen WebTechDesign. Sen ylläpidosta vastaa jatkossa ylistarolainen UotteriDesign.
Sivusto avautuu osoitteessa: http://peraseinajoki.fi . Sivujen linkitys löytyy myös Seinäjoen kaupungin nettisivustolta, asukastoiminnan osiosta.
Peräseinäjoen nettisivusto on SEEKin hallinnoiman aktivointihankkeen viimeinen toimenpide. Viime vuoden maaliskuussa toimintansa aloittanut projekti on koonnut yhteen alueen toimijoita Peräseinäjoen Yrittäjät ry:n johdolla. Hankeen myötävaikutuksella Peräseinäjoella toteutettiin monia, erilaisia tapahtumia, ideoitiin yrittäjyyttä yhdessä nuorten kanssa, perustettiin kirkonkylän asukasyhdistys sekä suunniteltiin alueen kehittämistoimia. Vastaavia toimenpiteitä on tehty hankkeen kuluessa myös Ylistarossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti