maanantai 20. lokakuuta 2014


Peräseinäjoen uusi nettisivusto on avattu

Kaupungin osakeskusten aktivointihanke on tuottanut Peräseinäjoelle uudet nettisivut, jotka palvelevat sekä Peräseinäjoella asuvia että alueen asioista kiinnostuneita ihmisiä.
Sivustolta löytyvät muun muassa asumiseen, ostoksiin ja palveluihin sekä vapaa-aikaan liittyvät kohteet ja yhteystiedot. Sivuilta pääsee tarkastelemaan alueiden tonttitarjontaa, ja yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus jättää oma, ilmainen asumiseen liittyvä osto-, myynti tai vuokrausilmoituksensa. Sivut toimivat myös ajankohtaisena foorumina tapahtumanjärjestäjille, sillä tilaisuuksista voi ilmoittaa etusivun tapahtumakalenterissa. Sivuston kautta voi jättää myös kehittämisideoita ja palautetta eteenpäin vietäviksi. Sivustolla olevat kyläosiot täydentyvät valmiiksi tulevina kuukausina.
Sivuston on toteuttanut seinäjokelainen WebTechDesign. Sen ylläpidosta vastaa jatkossa ylistarolainen UotteriDesign.
Sivusto avautuu osoitteessa: http://peraseinajoki.fi . Sivujen linkitys löytyy myös Seinäjoen kaupungin nettisivustolta, asukastoiminnan osiosta.
Peräseinäjoen nettisivusto on SEEKin hallinnoiman aktivointihankkeen viimeinen toimenpide. Viime vuoden maaliskuussa toimintansa aloittanut projekti on koonnut yhteen alueen toimijoita Peräseinäjoen Yrittäjät ry:n johdolla. Hankeen myötävaikutuksella Peräseinäjoella toteutettiin monia, erilaisia tapahtumia, ideoitiin yrittäjyyttä yhdessä nuorten kanssa, perustettiin kirkonkylän asukasyhdistys sekä suunniteltiin alueen kehittämistoimia. Vastaavia toimenpiteitä on tehty hankkeen kuluessa myös Ylistarossa.

1 kommentti:

 1. Hei kaikille, olen täällä todistamassa, kuinka minusta tulee rikas ja kuuluisa menestyvä malli maailmassa, olen käynyt läpi vaikeuksia vuosia, koska menetin molemmat vanhempani, en voinut edetä matkallani pidemmälle taloudellinen ratkaisu, kunnes viisi kuukautta sitten, tarkoitin ystävää, joka toi minut vapaamuurariperheeseen, aluksi pelkäsin liittyä, koska olen lukenut niin paljon valeuutisia Internetin kautta vapaamuurariperheestä ja jonka nyt tiedän. se ei ole totta, kaikki oli valeuutisia, ja haluan käyttää tätä tilaisuutta hyväkseni sanoakseni suuret kiitokset vapaamuurariperheelle, kaikille tämän perheen veljille ja sisarille. Olen niin kiitollinen tuesta, jota te kaikki annatte minulle, ja ne, jotka pitivät vapaamuurariperhettä pahoina, jotka eivät tunne tämän perheen sääntöjä ja määräyksiä, lopeta tuomitseminen asioista, joista et tiedä, ja lopeta valeuutisten jakaminen, jos olet kiinnostunut liittymään jäseneksi ja nauttimaan vapaamuurariperheen edut, ota yhteyttä alla olevasta osoitteesta lisätietoja,
  WhatsApp; +31 687 329 133
  Sähköposti; info.masonic.oregon@email.cz
  Sähköposti; info.masonic.oregon@gmail.com
  Tai lue lisää meistä Facebook-sivun linkistä; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

  VastaaPoista