perjantai 3. lokakuuta 2014


Asukasyhdistys pistää tuulemaan Peräseinäjoella

Torstaina 2.10.2014 perustettu Peräseinäjoen kirkonkylän asukasyhdistys aikoo toimia alueensa kehittäjänä ja toimijoiden yhdistäjänä. Perustamiskokoukseen oli kerääntynyt joukko aktiivisia paikkakuntalaisia, jotka haluavat säilyttää Peräseinäjoen keskustan vireänä ja yritteliäänä tienoona.
Yhdistyksen hallituksen muodostaminen kävi ennätyksellisen ripeästi, mikä osaltaan kertoo siitä, että yhdistyksen toiminnalle on todellista tarvetta ja tilausta. Hallituksen jäsenet ja muut paikalla olleet perustajat tähdensivät, että kynnys lähteä mukaan uunituoreen yhdistyksen toimintaan halutaan pitää matalana. Toiminnan suunnittelu aloitetaan syksyn edetessä ja ensimmäinen, yhteinen esiintyminen on tarkoitus suorittaa Peräseinäjoen perinteisessä joulunavaustapahtumassa marraskuussa. Yhdistyksen kuulumisia pääsee seuraamaan syksyn edetessä myös omilta Facebook-sivuilta.
Yhdistyksen puheenjohtajan toimeen valittiin Juha Poutanen. Hallituksen jäseniksi nimettiin Heli Alanko, Hannu Flinkkilä, Maria Kangas, Anne Pajunen, Pasi Koivula, Hannu Ilomäki, Joni Annala ja Kari Rinta-Kahila. Heidän varajäseninään toimivat Kati Pasto ja Anne Flinkkilä.

Asukasyhdistyksen perustajia ja osa hallituksen jäsenistä yhteispotretissa. Anne Pajunen (takana vas.), Anne Flinkkilä, Hannu Flinkkilä, Veli-Matti Mäki-Paavola, Juha Poutanen (edessä vas.) ja Heli Alanko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti