tiistai 26. maaliskuuta 2013

Peräseinäjoella tapahtuu!

Kuulumisia Peräseinäjoelta!

Peräseinäjoella tapahtuu. Tänään järjestetään kaikille avoin ideointitilaisuus Peräseinäjoen Terästalolla klo 18.00. Paikalle odotetaan runsaasti väkeä, ja uusia, mielenkiintoisia ideoita alueen kehittämistä varten.

Aurinko lämmittää upeasti ja sulattelee hyvään tahtiin lumikinoksia. Pääsiäisenä ei kuitenkaan vielä taida vihreä maa näkyä. Pääsiäisen kunniaksi täällä Palvelutoimistolla kävi useita pieniä trulleja ja muutama isompimpikin virpomassa. Jokaiselle riitti upeasti koristeltuja virpomisoksia, ja trullitkin saivat koreihinsa herkullisia palkkoja.

Pääsiäistä suunniteltaessa kannattaa suunnata Peräseinäjoelle kauempaakin, sillä Kalajärven retkiluistelurata on vielä auki, ja säätiedotusten mukaan kelit olisivat kohdillaan! Tutustu rataan täällä: http://www.youtube.com/watch?v=u2igAN2YREg&feature=youtu.be
Lauantaina myös sytytetään pääsiäistulia ympäri Peräseinäjokea, joista yksi järjestetään Maailma Raitilla: http://www.seinajokimatkailu.com/?p=2414, mikä muuten sekin on jo nähtävyys itsessään. Trulleille on luvassa lisäksi pääsiäistuotteita.

Peräseinäjoelle kuuluu siis hyvää!

Terveisiä täältä toivottelee Teija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti