torstai 7. elokuuta 2014

Kauppa-auto kurvasi Ylistaron ja Peräseinäjoen Landetoreille

Landetori-kiertue kauppa-autoineen saapui tiistaina 5.8. Ylistaron torille ja päivää myöhemmin Pokin edustalle, Peräseinäjoelle.

Lähiruokaa ja hanketietoutta mukanaan tuonut kauppa-auto oli molempien torien vetonaula. Auton ympärille rakennetut toritapahtumat myynti- ja esittelykojuineen kiinnostivat kävijöitä kummassakin paikassa.
Helteinen kesäkeli loi osaltaan täydelliset puitteet maaseudun ja torielämän elävöittämiseksi järjestetylle kiertueelle. Naurun lisäksi toreilla soljui myös Suomen suveen saumattomasti kuuluva kansanmusiikki, Folklinkin Miia Palomäen ja Leija Lautamajan toimesta.

Toreille kokoontunut kansa oli molemmissa paikoissa täysin samoilla linjoilla viimeisten sointujen kajahtaessa, ja kauppa-auton startatessa kohti seuraavaa kohdetta: näitä tapahtumia pitää saada lisää!

Maaseudun Mahtavimman Kauppa-auton matkassa olivat mukana Liiveri ry, Kyläköörissä on itua -hanke, Seinäjoen kaupungin osakeskusten aktivointihanke, Kurikan kaupunkikeskustan kehittämishanke, Folklink, Maaseuturahasta ja Maaseutuverkosto.


Ylistaron torilla paisteteltiin helteessä.


Lakeuden 4H-yhdistyksen Tuija Saarimäki (vas.) ja Maria Härö kertoivat 4H-toiminnasta ja Lakeuden
Etapin palveluista. Pisteessä oli mahdollisuus myös askarrella rahakukkarot kierrätysmateriaaleista.

Juhani Niemelä palveli asiakkaita leppoisasti.


Peräseinäjolle parkkeerattiin keskiviikkona 6.8. Lämmintä piisasi edelleen.
 
Mehu maistui auringonpaahteessa kaikenkokoisille.Myyntikojuista löytyi suloisia töppösiä.


 
Folklinkin Miia Palomäki (kesk.) ja Leija Lautamaja saivat Peräseinäjoella musisointikaverikseen vierailevan tähden. Haitarin kävi kotoaan nappaamassa Juho Lähteenmaa.
Pokin edustalla pantiin myös jalalla koreasti.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti